PIA CHRISTENSEN Buntmagermester

PIA CHRISTENSEN NEWS KOLLEKTION
OM PIA CHRISTENSEN
KONTAKT

OM PIA CHRISTENSEN

Pia Christensen er uddannet buntmagermester.

Hun er specialist, og ikke mindst perfektionist til fingerspidserne, når det gælder skræddersyede pelse.

Pia Christensen er opvokset inden for faget og uddannede sig i 8 år hos sin far buntmagermester Nels Erichsen, så passionen for pels har ligget i generne, og interessen for pelse har hun haft siden barndommen.

Pia Christensen arbejder ud fra en stærk filosofi om design, kvalitet og knowhow. Alt går op i en højere enhed, når Pia Christensen designer og skræddersyer en pels i tæt samarbejde med kunden.


FACTS

Pia Christensen har en uddannelse fra Københavns Tilskærerakademi samt en 8 år lang buntmagermester uddannelse bag sig. Uddannelesen blev honoreret med en bronzemedalje samt legater for hendes flotte resultat.

Pia Christensen har haft eget atelie siden 2003 og sidder i bestyrelsen af Buntmagerlauget.


HVORFOR VÆLGE ET PIA CHRISTENSEN DESIGN?

I en verden med masseproduktion og “smid væk” kultur, holder Pia Christensen fast i de gamle traditioner og dyder, men i en moderne og nyfortolket version. Pia Christensens design er klassisk og langtidsholdbart men samtidig moderne og med “kant”.

Pia Christensen arbejder ud fra en stærk filisofi om design, kvalitet og knowhow. Alt går op i en højere enhed, når Pia Christensen designer og skræddersyer en pels i tæt samarbejde med kunden.

Målet er at skabe fremtidens pelse gennem et enkelt men tidsvarende design, hvor kreativitet har fået lov at udfolde sig i en proces, der til slut skaber et unikt design, som understreger kundens personlighed. Der er tale om gennemarbejdet håndværk på allerhøjeste niveau.

Dét der gør Pia Christensens designs unikke, er netop hendes gennemarbejdede designs og hendes meget nøje materiale valg. Hun arbejder kun med de fineste kvaliteter af skind, nappa og silke, og kun med certificerede skind fra de største auktionshuse, så som Saga fur og Copenhagen Fur.

Pia Christensen er kompromisløs, når det gælder kvaliteten af sit arbejde, og dette afspejles i hendes pelse, hvor alt både indvendigt og udvendigt er nøje forarbejdet med eksklusive detaljer, såsom kundes navn, der altid er nøje placeret på pelsens indvendige silkefoer. HAR DU EN PELS HÆNGENDE I SKABET, SOM DU IKKE FÅR BRUGT?

Enten fordi den har et forkert snit, eller en krave som ikke længere er moderne? Så få pelsen re-designet af Pia Christensen. I tæt samarbejde bliver I enige om et nyt look.

Pia Christensen udfører modifikationer af eksistrende pelse. Det kan være alt fra mindre reparationer, til en komplet omsygning, som vil få pelsen til at fremstå i et helt nyt design.


Pia Christensen tilbyder desuden pelsopbevaring.